شکنجه‌های سیا دادگاه متهم ۱۱ سپتامبر را به تعویق انداخت-راهبرد معاصر
پاسخ تلافی جویانه حزب الله به اسرائیل | شلیک ۴۰ موشک به شهر «الصفد» واکنش فوری رویترز به ادعای ترور سید حسن نصرالله الجزیره: ۳۰۰ نفر در انفجار امروز بیروت شهید شده اند آماده باش سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در سراسر جهان سخنگوی وزارت امور خارجه: آمریکا هم باید پاسخگوی جنایت رژیم صهیونیستی در بیروت باشد نتانیاهو سفرش به نیویورک را ناتمام گذاشت بیانیه سفارت ایران در بیروت در پی حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی حملات شدید و وحشیانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت ادعای رژیم صهیونیستی درباره حمله به مقر اصلی حزب الله در بیروت جوسازی و اظهارات جنگ‌افروزانه نتانیاهو در تریبون سازمان ملل واشنگتن پست: اسرائیل ادوات نظامی را به مرز لبنان منتقل کرده است هشدار رژیم اشغالگر به صهیونیست‌ها درباره سفر به ۱۵ کشور بیانیه نیرو‌های مسلح یمن درباره حملات موشکی و پهپادی به تل‌آویو و عسقلان فاکس نیوز: نتانیاهو تمایلی به آتش‌بس ندارد طالبان: در حال مذاکره با مقامات ایران برای حل مشکل مهاجران هستیم

شکنجه‌های سیا دادگاه متهم ۱۱ سپتامبر را به تعویق انداخت

دادگاه نظامی آمریکا در گوانتانامو اعلام کرد متهم یمنی حملات ۱۱ سپتامبر به دلیل «عواقب روانی حاصل از شکنجه‌های سیا»، نمی‌تواند از خود دفاع کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر. قاضی دادگاهی که قرار بود «رمزی بن‌الشیبه» را برای صدور حکم اعدام محاکمه کند روز جمعه اعلام کرد او به دلیل شکنجه‌های سیا از سلامت روانی لازم برای حضور در دادگاه برخوردار نیست.

 

سرهنگ متیو مک‌کال، قاضی نظامی دادگاه حکم داد که عوارض روانی حاصل از شکنجه باعث شده وی توانایی دفاع از خود را نداشته باشد.

 

پزشکان پایگاه آمریکایی گوانتانامو، رمزی بن الشیبه را به اختلال اضطراب پس از سانحه و علائم روان‌پریشی و همچنین مبتلا به هذیان و توهم تشخیص داده‌اند.

 

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز روانپزشکان نظامی گفته‌اند که وضعیت سلامتی او باعث شده است که «نتواند ماهیت دادرسی علیه خود را درک کند، یا به طور آگاهانه با تیم وکلای مدافع خود همکاری کند.»

 

رمزی یکی از پنج متهم اصلی حملات ادعایی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در آمریکاست. او پس از دستگیری در پاکستان به مدت ۴ سال در یکی از زندان‌های مخفی سیا در خارج از آمریکا نگهداری و در سال ۲۰۰۶ به زندان گوانتانامو منتقل شد.

 

رسانه‌های آمریکایی می‌گویند او بیشتر دوران زندان خود را به صورت ایستاده در سلول انفرادی و تحت شکنجه‌هایی، چون «محرومیت‌های شبانه‌روزی از خواب»گذرانده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده